Laatste fase vervanging asfalt Willem de Zwijgerlaan - Leiden Noord

Laatste fase vervanging asfalt Willem de Zwijgerlaan

Laatste fase vervanging asfalt Willem de Zwijgerlaan

Maandagavond 23 november start de derde en laatste fase van de vervanging van het asfalt op de Willem de Zwijgerlaan. In deze fase is het gedeelte tussen de IJsselmeerlaan / Sumatrastraat en de Zijlbrug aan de beurt en afgesloten voor verkeer. Deze werkzaamheden zorgen gedurende drie avonden en nachten voor geluidsoverlast en omleidingen in dat gebied.

 

De werkzaamheden vinden plaats van maandagavond 23 november tot donderdagochtend 26 november tussen 20.00 en 6.00 uur. Overdag vinden er geen werkzaamheden plaats en is de weg tussen 6.00 en 20.00 uur open voor verkeer. De omwonenden hebben huis-aan-huis een brief met meer informatie ontvangen.

 

Autoverkeer wordt ’s avonds en ‘s nachts omgeleid
Verkeer naar Leiderdorp wordt omgeleid via de Sumatrastraat, Lage Rijndijk, Zijldijk, Rietschans en Engelendaal. Voor verkeer vanuit Leiderdorp naar Leiden verloopt de omleiding andersom. De kruising bij de IJsselmeerlaan / Sumatrastraat blijft open en begaanbaar voor bestemmingsverkeer. De omleidingen worden ter plekke aangegeven met borden.

 

Aangepaste busroutes op woensdagavond 25 november
Op woensdagavond 25 november rijden de buslijnen 56, 365 en 410 via alternatieve routes. Deze zijn op de website van Arriva (www.arriva.nl) te vinden. Het busverkeer rijdt op maandagavond 23 november en dinsdagavond 24 november de reguliere routes.

 

Bron: Stadsnieuws Gemeente Leiden