Contact - Leiden Noord

Contact

Leiden-noord.nl is vanaf 2013 het digitale platform voor de wijk en daarbij een belangrijk communicatiemiddel om burgers te informeren, bereiken en betrekken bij de ontwikkelingen in Leiden Noord. Het doel van dit digitale platform is om bewoners van de wijk, en ook daarbuiten, dichter bij elkaar te brengen. Wij willen graag bewoners motiveren om te participeren aan activiteiten, evenementen en overleggen over thema’s die spelen in de wijk. Samen werken wij aan de mooie, aantrekkelijke, veilige en gezellige wijk van nu maar ook in de toekomst.

 

Wie zijn wij?

 

André Goedegebure

Voorzitter Leiden-Noord

én van de wijkvereniging Groenoord-Zuid

info@leiden-noord.nl

 

André stroopt graag zijn mouwen op voor Leiden-Noord. Hij vindt het extra belangrijk dat er veel aandacht blijft gaan naar ontmoetingsplekken, groen en biodiversiteit in de wijk, want “als je goede ontmoetingsplekken in een fijne woonomgeving creëert, trekken mensen daar automatisch naartoe”. Schroom niet om André een berichtje te sturen met jouw ideeën over een nieuwe ontmoetingsplek!

 

Wendel Waisvisz

Community Manager Leiden-Noord

info@leiden-noord.nl

 

Een kleine drie jaar geleden is Wendel’s rol als community manager in het leven geroepen. Wendel probeert de community actief te betrekken bij de laatste ontwikkelingen in Leiden-Noord en vult de website en sociale mediakanalen graag in met de leukste events en nieuwste updates, van de Buurtcamping tot updates over het Energiepark. Organiseer jij binnenkort een activiteit die Wendel écht niet mag missen? Drop dan een berichtje in onze mailbox!

 

Marcel van Schooten

Internet duizendpoot voor Leiden-Noord

redactie@leiden-noord.nl 

 

Dan hebben wij natuurlijk nog Marcel. Met zijn WordPress expertise heeft hij deze website in 2018 voor ons gebouwd en kon Marcel helemaal losgaan met de technische realisatie van de site. Met dit nieuwe strakke maar speelse design ziet Leiden-noord.nl er weer helemaal fris uit en bovendien zorgt Marcel ervoor dat de website lekker loopt en up-to-date is. Heb jij toch nog een technische tip voor ons? Laat dan een berichtje achter voor Marcel!

 

 

Draai jij je hand niet om voor een interview, b/vlog of filmpje? Zou jij je willen inzetten om het bewonersplatform te versterken of heb jij een goed idee voor de wijk? Laat het ons dan weten! Wij houden van frisse blikken en ondernemend talent die affiniteit hebben met Leiden-Noord. Stuur een mailtje naar info@leiden-noord.nl.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de afzonderlijke wijkwebsites kunt u contact opnemen met een van redactie@leiden-noord.nl

Nieuwsbrief ontvangen?