GaGoedTV: Over energietransitie in Leiden-Noord - Leiden Noord

GaGoedTV: Over energietransitie in Leiden-Noord

GaGoedTV: Over energietransitie in Leiden-Noord

In april en mei organiseert de gemeente elf online talkshows over energietransitie. Waar staan we en welke plannen zijn er in jouw wijk over het opwekken van energie, alternatieven voor aardgas en het besparen van energie?

Lokale experts komen aan het woord, zoals de wijkambassadeurs duurzaamheid en ondernemers of bewoners die al volop aan de slag zijn met hun woning of bedrijfspand. De talkshows staan onder leiding van Gideon Roggeveen en zijn het startschot voor Stadsgesprekken over energietransitie.

 

En donderdag 22 april is Leiden Noord aan de beurt!

Boudewijn Kopp van de gemeente, die zelf in het Noorderkwartier woont zal aan tafel zitten, een stel van de Haarlemmerweg die nu al de tweede winter van het gas af zijn en hun woning met een warmtepomp verwarmen, iemand van de Oranjerie, een duurzaam woonproject in de Maredijkbuurt die met een subsidie van de Provincie Zuid-Holland onderzoeken hoe zij met de hele VvE van het gas los kunnen en (als het lukt) Boris Hocks, een expert op het gebied van de energietransitie die zelf ook in Noord woont. Tussendoor zorgt Twan Ray, een jonge Leidenaar die onlangs bij Jinek en Radio 2 geweest is, voor muziek! Iedereen is van harte uitgenodigd hier aan deel te nemen!

 

Volg de livestream via YouTube (www.youtube.com/leidencitycouncil) en bekijk de uitzendingen van de andere Leidse wijken terug op gagoed.nl/talkshows.