Referendum naast Tweede Kamerverkiezingen - Leiden Noord

Referendum naast Tweede Kamerverkiezingen

Referendum naast Tweede Kamerverkiezingen

Referendum Inrichtingsvoorstel Wijksportpark Roomburgerpark

Naast dat je een stempas door de brievenbus hebt gekregen voor de Tweede Kamerverkiezingen heb je waarschijnlijk ook een stempas voor het gemeentelijk referendum op de deurmat gevonden. Leidenaren kunnen namelijk op 15, 16 en 17 maart stemmen over het referendum raadsvoorstel Inrichtingsvoorstel Wijksportpark Roomburgerpark.

 

‘Bent u voor of tegen het raadsvoorstel Inrichtingsvoorstel Wijksportpark Roomburgerpark?’ Dat is de vraag die tijdens het referendum aan de orde is. De uitslag van het referendum is een advies van de kiesgerechtigde inwoners van Leiden aan de gemeenteraad en wordt bij het besluit over het raadsvoorstel meegewogen. Op de afbeeldingen ziet u een vereenvoudigde weergave van het Roomburgerpark en de voorgestelde aanpassingen die in het inrichtingsvoorstel worden beschreven.

 

Op leiden.nl/referendum vind je het raadsvoorstel met alle bijlagen, links naar de vergaderingen van commissies en de gemeenteraad waar het voorstel is besproken ? én links naar websites van voor- en tegenstanders.

 

De oude (links) en de nieuwe situatie (rechts)

 

Bron: Gemeente Leiden