GaGoed zoekt nieuwe Energiecoaches voor Leiden-Noord! - Leiden Noord

GaGoed zoekt nieuwe Energiecoaches voor Leiden-Noord!

GaGoed zoekt nieuwe Energiecoaches voor Leiden-Noord!

Vind je het leuk om als vrijwilliger actief te zijn? Heb je misschien al ervaring met het verduurzamen van je eigen woning en wil je buurtbewoners helpen met energiebesparing? Dan is dit zeker iets voor jou! Leiden-Noord kan een extra Energiecoach goed gebruiken!

 

Wat doet een energiecoach?
Als energiecoach word je gratis opgeleid zodat je precies weet hoe mensen kunnen besparen op de energierekening. Na de training kan je ook basisadvies geven over de stappen die iemand kan zetten om zijn of haar woningen te verduurzamen. Je buurtbewoner krijgt van jou dan een handig rapport waarin alle kansen, besparingsmogelijkheden en indicatieve kosten zijn samengebracht. Je bent gemiddeld 1 x per 2 weken beschikbaar.

 

Is er voorkennis nodig?
Voorkennis is niet nodig, wel handig. We vinden het belangrijk dat je sociaal bent, een boodschap goed kunt overbrengen en dat je het leuk vindt om mensen te helpen met verduurzaming van hun woning. Een technische achtergrond is niet nodig.

 

Wat bieden we jou?
We bieden je een gratis online training van 8 modules via de gerenommeerde organisatie HOOM. Tijdens de training worden de volgende onderwerpen besproken: bouwkundig, installaties, de praktijk en energieke gesprekken. Bovendien sta je in nauw contact met de andere energiecoaches in Leiden. Er is ook een online platform voor alle coaches, waar je je ervaringen kunt delen. We zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk in je eigen buurt aan de slag gaat. Of juist in een andere wijk als je dat wilt. Wij zoeken ook energiecoaches die huurders willen helpen.

 

Aanmelden
Meer weten of je aanmelden? Stuur een korte motivatie en je contactgegevens naar: alfons@energiekleiden.nl. Of stuur Anja, de Energiecoach van Leiden-Noord, een berichtje om te horen hoe waardevol het is om wijkgenoten te helpen hun huizen te verduurzamen! Zie daarvoor de website van GaGoed hier.