Vrijdag 17 mei: de itfar-maaltijd als feestelijke onderbreking van de Ramadan - Leiden Noord

Vrijdag 17 mei: de itfar-maaltijd als feestelijke onderbreking van de Ramadan

Vrijdag 17 mei: de itfar-maaltijd als feestelijke onderbreking van de Ramadan

Welkom!

Bij deze willen we  graag uitnodigen voor de itfar-maaltijd als feestelijke onderbreking van de Ramadan. Deze zal op vrijdag 17 mei plaatsvinden na zonsondergang. De inloop begint al vanaf 21.30.

 

Tijdens de Ramadan wordt er gevast van zonsopgang tot zonsondergang, daarna wordt een feestelijke maaltijd bereid en genoten met vrienden, familie, kennissen en buren.

 

Bij de voetbalvereniging V.V. Roodenburg (Pieter Bothstraat 27) zal door de Bewonersvereniging een feestelijke maaltijd voorbereid worden waar we met iedereen van willen genieten.

 

Bewoners van Leiden-Noord, familie, vrienden, kennissen, bren, iedereen is uitgenodigd om samen van een heerlijke itfar-maaltijd te genieren.

 

Komt u ook?

 

Wij verzoeken u om het antwoordstrookje van de afbeelding (of papieren formulier mits u die in bezit heeft) in te vullen en het in te leveren bij het Trefpunt (Charlotte Bourbonhof 1). U kunt ook telefonisch en via de mail met ons contact opnemen. Het mailadres is b.z.n@outlook.com en de telefoonnummers die u kunt bereiken zijn van Ali en Enver (Ali: 06-55102888 en Enver: 06-36395801).

 

Tot de 17e,

Bewonersvereniging De Zwijgers van Noord