Tentoonstelling Energie voor huurders geopend in het Theehuis Noord - Leiden Noord

Tentoonstelling Energie voor huurders geopend in het Theehuis Noord

Tentoonstelling Energie voor huurders geopend in het Theehuis Noord

In Leiden willen we energie besparen. Om klimaatverandering tegen te gaan. En de aarde leefbaar te houden. Energie besparen bespaart ook geld.
Hoe kunnen huurders besparen?
Door nieuwe gewoontes aan te leren. Dat is gratis. En door kleine energiebesparende maatregelen te nemen. Die zijn gratis of goedkoop. En verdienen zich meestal snel terug. Met de actie ‘Energie voor Huurders’ krijgen mensen die in Leiden een woning huren gratis advies over nieuwe gewoontes. En gratis energiebesparende producten. In de tentoonstelling in het Theehuis Noord zijn voorbeelden van deze energiebesparende producten te zien.
Hoe werkt het?
Je kunt je in de tentoonstelling aanmelden voor een gesprek over energie met een energiecoach of wijkambassadeur uit de buurt. Met een kleine groep buren, thuis of in een buurthuis. Of je stuurt een email naar gagoed@leiden.nl om je voor de actie aan te melden. In Leiden Noord werken we tijdens het gesprek met kaarten. De teksten op de kaarten zijn behalve in het Nederlands ook in het Engels, Frans, Turks en Arabisch te lezen. Aan het eind van het gesprek krijgt elke deelnemer gratis energiebesparende producten mee.
Kom naar het Theehuis!
De tentoonstelling is tijdens openingstijden in het Theehuis Noord te zien. Je vindt daar meer informatie over de actie ‘Energie voor Huurders’ én over een initiatief van Stichting de Leidse Uitdaging: ‘Energie voor Energie’.
Waar?
Theehuis Noord, Joop Vervoornpad 1 in de Tuin van Noord, Leiden.
Openingstijden:
Woensdag van 12.00 – 17.00 uur
Zaterdag van 12.00 – 17.00 uur
Zondag van 10.00 – 17.00 uur