Nieuwe planning van fase 2 en 3 in traject asfaltering Willem de Zwijgerlaan - Leiden Noord

Nieuwe planning van fase 2 en 3 in traject asfaltering Willem de Zwijgerlaan

Nieuwe planning van fase 2 en 3 in traject asfaltering Willem de Zwijgerlaan

Afgelopen weekend hebben de asfalteringswerkzaamheden aan de Willem de Zwijgerlaan voor fase 1 plaatsgevonden. Het asfalt is vervangen vanaf de kruising Gooimeerlaan tot aan het spoorviaduct. Daarnaast is de afslag naar links naar de Pasteurstraat aangepast.

 

Nieuwe planning fase 2 en 3
Van 23 oktober t/m 26 oktober voert de provincie Zuid-Holland voorbereidende werkzaamheden uit aan de Leiderdorpsebrug (Stierenbrug). Omdat dit extra verkeersdruk met zich meebrengt, is in overleg met de gemeente Leiderdorp besloten de werkzaamheden aan de Willem de Zwijgerlaan op te schorten. Samen met onze aannemers hebben we een nieuwe planning gemaakt voor fase 2 en 3:

  • Fase 2 (tussen Gooimeerlaan en IJsselmeerlaan):

Van donderdagavond 12 november 20.00 uur tot zondagochtend 15 november 9.00 uur

In deze fase wordt gedurende 3 nachten en 1 dag (zaterdag) gewerkt. Vrijdag 13 november is de weg overdag van 6.00 tot 20.00 uur open voor verkeer.

  • Fase 3 (tussen IJsselmeerlaan en Zijlbrug):

Drie nachten van maandag 23 november t/m woensdag 25 november
Elke avond/nacht wordt tussen 20.00 en 06.00 uur aan de weg gewerkt. Overdag is de rijweg open voor verkeer.
In beide fasen wordt in de avond en nacht gewerkt, met uitzondering dus van zaterdag 14 november overdag. De aannemer doet zijn best de geluidsoverlast te minimaliseren. De omwonende en omliggende bedrijven ontvangen ook een brief met deze informatie.

 

Bron: Gemeente Leiden