Laatste kans om deel te nemen aan de gesprekken over Leiden Noord in 2040 - Leiden Noord

Laatste kans om deel te nemen aan de gesprekken over Leiden Noord in 2040

Laatste kans om deel te nemen aan de gesprekken over Leiden Noord in 2040

Afgelopen tijd vonden er een aantal gesprekken plaats met inwoners uit Leiden Noord over de toekomst van de wijk. Hoe zou Leiden Noord er in 2040 uit moeten zien? Voor inwoners die de oproep hebben gemist of die niet konden: er komt nog een laatste kans om deel te nemen.

 

Meedenken over de toekomst van Noord kan via de Leidse Gesprekken. Gespreksleiders van deze onafhankelijke organisatie, willen eraan bijdragen dat álle inwoners van Leiden, ongeacht afkomst, opleiding of achtergrond, zich betrokken voelen bij en actief meedoen aan gesprekken en besluitvorming over de toekomst van onze stad.

 

Laatste gesprek
Het Leidse gesprek is digitaal. Opgeven kan via Leiden2040@leiden.nl. We prikken in overleg met u de datum voor het gesprek.

 

Ontwikkelperspectief
De uitkomsten van de gesprekken worden gebruikt voor het maken van een ontwikkelperspectief. Dit ontwikkelperspectief geeft een toekomstbeeld voor de gewenste ontwikkeling van de wijk Leiden Noord voor de komende 20 jaar. Het gaat daarbij om de fysieke leefomgeving, zoals bouwwerken, landschap, wegen, water en lucht. Het ontwikkelperspectief voor Leiden Noord laat zien hoe allerlei beleid in de wijk in samenhang eruit komt te zien. Er worden keuzes voor de toekomst gemaakt. Op basis hiervan kunnen nieuwe projecten/ontwikkelingen gestart worden. Kijk voor meer informatie op www.leiden.nl/detoekomstvannoord

 

Bron: Stadsnieuws Gemeente Leiden