Fotowedstrijd: Laat je dak zien! - Leiden Noord

Fotowedstrijd: Laat je dak zien!

Fotowedstrijd: Laat je dak zien!

2020 wordt het Jaar van het Dak. Een jaar lang vragen we aandacht voor de Leidse daken en de manieren waarop je die kunt gebruiken. Om straks veel voorbeelden van daken te hebben, zijn we nu al op zoek naar mooie Leidse voorbeelden. Liggen er zonnepanelen op uw dak, heeft u een dakterras, of heeft u net uw schuurdak vergroend? Wij zijn benieuwd!

Stuur de foto van uw dak in voor 31 augustus en maak kans op een mooie prijs: een bezoek aan de toren van het Stadhuis met uitzicht over de daken in de stad en een lunch voor twee op het dak van PLNT.

 

Meedoen is simpel:
1.    Zet uw dak op de foto, waarbij je goed kan zien hoe het dak gebruikt wordt. Dit kan van alles zijn, van zonnepanelen tot dakterras, van groen dak tot ….???  Alles kan, als het maar om een Leids dak gaat.
2.    Kies een mooie  foto uit en upload jouw foto op Instagram en tag @gemeenteleiden en gebruik #jaarvanhetdak of plaats uw foto op Facebook en tag @gemeenteleiden  Je kunt de foto’s ook mailen naar bureaucommunicatie@leiden.nl
3.    Laat ons weten hoe u het dak gebruikt en waarom. Ook horen we graag of we later nog contact met u mogen opnemen.

 

Stuur uw foto in voor 31 augustus. Heeft u meerdere foto’s die u wilt insturen, dat kan! Onder de inzenders verloten we de prijs.

 

Voorwaarden:
–    Met het insturen van uw foto(‘s) geeft u de gemeente toestemming om de foto’s te gebruiken op Facebook, Instagram, Stadskrant en andere gemeentelijke middelen om tijdens het Jaar van het Dak meer aandacht te geven aan hoe we daken kunnen gebruiken (eventueel met naamsvermelding)
–    De foto is gemaakt van uw eigen dak (in Leiden) of op een openbaar dak (in Leiden)
–    Prijs is niet inwisselbaar voor geld
–    De prijswinnaar wordt op het dak van PLNT op de foto gezet
–    De gemeente Leiden kan na de fotowedstrijd nog contact opnemen voor een interview of andere gerelateerde vragen rondom het Jaar van het Dak.

 

Bron: Stadsnieuws Gemeente Leiden