Even voorstellen: de Wijkboa Maurits - Leiden Noord

Even voorstellen: de Wijkboa Maurits

Wijkboa - Maurits

Even voorstellen: de Wijkboa Maurits

Mijn naam is Maurits Schouwenaar en ik ben sinds 1 november de nieuwe wijkboa voor Leiden Noord. Als wijkboa wil ik graag op de hoogte zijn van problemen of knelpunten in de wijk. En samen met buurtbewoners zoeken naar een oplossing. Is er in uw buurt sprake van een probleem dat veel voorkomt of steeds terugkeert? Ik hoor het graag!

Sinds 2007 werk ik bij de gemeente Leiden als handhaver. Ik ken de stad inmiddels redelijk goed. Tegelijkertijd ben ik Leiden Noord nog aan het verkennen. Mijn rol is dat ik er op let dat de wijk prettig en leefbaar blijft. Denk bijvoorbeeld aan problemen oplossen in de openbare ruimte, zoals afval in de wijk, fietswrakken in de straat of overlast van buren.

Bereikbaar

Mensen mogen altijd even naar mij toekomen als ze iets willen vertellen. Ik hoop een bekend en vertrouwd gezicht te worden. Als een probleem eigenlijk niet bij mij hoort, is dat niet erg. Dan geef ik het door, bijvoorbeeld aan de politie. Als wijkboa werk ik namelijk veel samen met de politie.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of dingen die spelen in uw buurt? Laat het weten! Ik fiets veel door de wijk, maar even bellen kan natuurlijk ook. Voor de algemene overlast belt u naar 14 071. Voor specifieke zaken ben ik bereikbaar op 06 52 52 61 10. Mailen kan natuurlijk ook: m.schouwenaar@leiden.nl.

Samen gaan we voor een mooie, schone en leefbare stad!