3 Buurten, 1 Onswijkfeest! - 31 augustus - Leiden Noord

3 Buurten, 1 Onswijkfeest! – 31 augustus

3 Buurten, 1 Onswijkfeest! – 31 augustus

OnsWijkFeest was ook vorig jaar weer een groot succes. Meer dan 400 wijkbewoners – volwassenen en kinderen – vierden het eind van de zomervakantie met verschillende activiteiten zoals de traditionele zeepkistenrace, suppen op de singel en natuurlijk het altijd spannende jeu de boules-toernooi.

 

Eerste stappen 2019 editie

Dit jaar organiseren we het wijkfeest op zaterdag 31 augustus. We hopen er net als vorig jaar weer een spetterend feest van de maken. Het organisatiecomité is voor het eerst bij elkaar gekomen en de eerste grote stappen zijn al genomen.

 

Drie wijken vieren samen OnsWijkFeest

Door de komst van een gezamenlijke wijkvereniging van de wijken Groenoord Zuid, Nieuw Leyden en Noorderkwartier West hebben we besloten de krachten te bundelen. De oorspronkelijke Burendag van Groenoord Zuid komt dit jaar te vervallen, een aantal populaire activiteiten van die dag zal je dan ook terugvinden bij Onswijkfeest.

 

Op zoek naar ideeën en wapperende handen

Mede door deze grootse plannen zijn we uiteraard op zoek naar vrijwilligers die toffe ideeën hebben of gewoon de handen willen laten wapperen, juist ook uit de vers aangesloten wijken en het wat ondervertegenwoordigd deel van Nieuw Leyden Oost.

 

Crowdfunding

Ook dit jaar willen we OnsWijkFeest weer een feest voor iedereen maken, zonder kaartverkoop of entree voor de activiteiten. Dat kunnen we alleen voor elkaar krijgen met de hulp van particulieren en ondernemers uit de wijk. We hopen dat je dit jaar een bijdrage wilt en kunt leveren. Wanneer je voor 25 mei als sponsor aanmeldt, kunnen we uw logo meteen meenemen in de aankondiging van het wijkfeest.

 

U kunt uw bijdrage leveren door een donatie te doen via de donatie mogelijkheid op de website www.onswijkfeest.nl

 

 

Eerste namen bekend

We kunnen nu al de eerste namen bekend maken, ook dit jaar is Kinderdisco Blijwin weer van de partij en na een jaar afwezigheid mogen we ook Kindertheater Ploef weer een podium geven. Ploef is voor dit jaar al druk aan het repeteren voor hun voorstelling over Rembrandt.

Meer info vind je op www.onswijkfeest.nl en www.facebook.com/onswijkfeest of neem contact op via info@onswijkfeest.nl

Tot 31 augustus op het feest!