Wandel mee met GONoord! - Leiden Noord

Wandel mee met GONoord!

Wandel mee met GONoord!

De GONoord vrouwen die elke twee maanden het Gezond Ontbijt verzorgen in Het Gebouw zijn een wandelgroep gestart. Gezondheid en beweging vinden de vrouwen heel belangrijk. Ook voor de buurtgenoten. En daarom maken we elke week een wandeling in en om de wijk. We willen vrouwen uit de buurt graag uitnodigen om mee te lopen.

We nemen steeds een andere route. Soms wandelen we langs de Zijl naar Leiderdorp of naar de kinderboerderij in de Merenwijk. Maar ook lopen we regelmatig tussen de mooie volkstuinen van Ons Buiten. Onderweg leren we elkaar al kletsend kennen en wisselen we regelmatig ideeën uit op het gebied van gezond leven. En we ervaren hoe mooi en verrassend de natuur is in onze buurt.

Wil je de week ook goed beginnen? Trek dan goede schoenen aan, neem een flesje water mee en loop gezellig mee!

Wanneer?
Elke maandagochtend (niet in schoolvakanties en/ of op feestdagen en bij hevige regen of storm!)

Waar?
Verzamelen in de hal van Het Gebouw

Hoe laat?
Vertrektijd 9.00 uur en terug rond 10.00 uur

Kan iedereen meedoen?
De groep is alleen bedoeld voor vrouwen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Ben je wat minder goed ter been? Geen probleem, je mag altijd in je eigen tempo lopen en eerder terug lopen als de wandeling te lang voor je is. De wandelingen zijn wel op eigen risico.

Meer informatie
Diëtist en leefstijlcoach Charlotte Leest loopt regelmatig mee. Je hoeft je niet aan te melden. Wil je meer informatie, dan kun je haar een mailtje sturen via info@charlotteleest.nl Kijk ook eens op www.gonoord.nl als je meer wilt weten over het project GONoord!.