Recepten uit de Buurt van Never Not Cooking - Leiden Noord

Recepten uit de Buurt van Never Not Cooking

Jpyce van Never Not Cooking

Recepten uit de Buurt van Never Not Cooking

Drie jaar geleden bracht de liefde mij naar Leiden, samen met mijn katten trok ik in bij mijn Lief en inmiddels delen we ons huis met onze zoon, die op dit moment 13 weken oud is. Koken en veganisme zijn mijn passies; ik wil mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de plantaardige keuken. Naast dat het beter is voor de planeet, kun je ook flink besparen wanneer je weg blijft van dure vervangers. Met mijn koksdiploma op zak heb ik genoeg kennis en creativiteit om van basis ingrediënten, lekkere en mooie maaltijden te kunnen maken.

Jpyce van Never Not Cooking

Ik ben Joyce, een dertigjarige import Leienaar, beroeps-veganist, kok en  moeder. Op mijn blog nevernotcooking.nl schrijf ik over veganisme, groen leven, duurzaamheid, deel ik recepten die ik ontwikkel en schrijf ik ook zo nu en dan eens over mijn leven.

Afgelopen week was Joyce voor de lunch bij “het Slachthuis“. Nee, niet het oude terein bij Nieuwe Leyden maar een van de panden van de Meelfabriek. Een vega(n) restaurant op loopafstand.

“In februari van dit jaar opende het Slachthuis haar deuren. Ik wilde er graag direct heen, maar kon (helaas) niet direct een kijkje nemen. Wel wist ik al dat Esther (eigenaresse van Het Slachthuis) geweldige taarten bakte. Ik had er al enkele keren een besteld namelijk; van een red velvet taart tot een taart met aardbeien en lemon curd, volledig custom made naar mijn wensen, ook dat doen ze namelijk gewoon.” – Lees het hele verhaal en nog veel meer recepten