Pasen vier je samen bij Resto VanHarte - Leiden Noord

Pasen vier je samen bij Resto VanHarte

Pasen vier je samen bij Resto VanHarte

Paasdiner met Joris Linssen en samen The Passion kijken met buurtgenoten.

 

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert in de week voorafgaand aan Pasen twee activiteiten voor de buurt: een paasdiner op woensdag 17 april in Epicentrum Slaaghwijk en samen The Passion kijken op donderdag 18 april in Het Gebouw. Tv-presentator en ambassadeur Joris Linssen is gastheer tijdens het paasdiner op 17 april. Net zoals altijd serveert Resto VanHarte deze avond een gezellig, betaalbaar en lekker driegangendiner. Op 18 april is er een diner en de mogelijkheid om na de maaltijd samen live The Passion te kijken op een groot scherm. Iedereen is van harte welkom om (gratis) mee te kijken. Houd jij van lekker eten en wil je nieuwe mensen leren kennen? Kom dan vooral langs en schuif gezellig aan!

 

Joris Linssen: “Het thema van The Passion is dit jaar, ‘Je bent niet alleen’. Dat is precies waar Resto VanHarte ook voor staat. Bij Resto VanHarte kun je altijd gezellig aanschuiven, je kunt alleen langskomen of met iemand anders. Het maakt niet uit. Je bent altijd van harte welkom.

 

Iedereen is welkom

Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven bij het driegangendiner. Elke donderdag is er een diner vanaf 18.30 uur in Het Gebouw. Bijdrage voor het diner is negen euro. Voor aantoonbaar minima is de prijs zes euro. Tot de zomervakantie geldt een introductieprijs van zeven euro (minima vier euro). Elke woensdag opent het Resto in Epicentrum Slaaghwijk op Valkenpad 34-36.  Hier start het diner om 18.00 uur. Bijdrage voor het diner is hier 7 euro. Kinderen eten mee voor de helft van de prijs. Resto VanHarte heeft daarnaast nog twee andere buurtrestaurants in Leiden. Op maandag kunnen buurtbewoners genieten van een gezellig driegangendiner in R.K Zorgcentrum Roomburgh op Hof van Roomburg 46 en in Topaz Zuydtwijck op Aaltje Noordewierlaan 50 . Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek).

 

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

 

Resto Het Gebouw (vanaf 28 februari 2019 elke donderdag geopend)

Arubapad 2, Leiden

Inloop 18.00, start diner 18.30