Nieuw in Leiden: Stichting Panthera - Leiden Noord

Nieuw in Leiden: Stichting Panthera

Nieuw in Leiden: Stichting Panthera

Wie zijn wij

Stichting Panthera is opgericht door Nicky van Dinter en Darryl Knijnenburg. Beiden hebben we meerdere jaren ervaring in de zorg en de thuis zorg. Door onze ervaring kwam het besef dat we allebei hetzelfde idee hadden hoe vooral de huishoudelijke ondersteuning anders ingericht kon worden. Door dit idee ontstond stichting Panthera.

 

Samen de regie terug over u huishouden

U maakt zich zorgen omdat het niet meer lukt om het huishouden zelf te doen. De bedden opmaken of het stofzuigen wordt te zwaar. Het plannen wordt wat moeilijker en soms vergeet u ook wat u precies moet doen. Het kost u veel energie om van uw huis een fijn thuis te maken.

 

Stichting Panthera kijkt hoe we samen met u ervoor kunnen zorgen dat u de regie weer in handen krijgt. Samen stellen we doelen op en zorgen we ervoor dat u weer een stuk onafhankelijkheid terug krijgt.

 

Wij helpen u graag met het schoonmaken, opruimen, stofzuigen en het creëren van een fijne thuisomgeving. Tijd voor koffie en een gesprek hoort hier ook bij.

 

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak. Kijk snel op www.stichting-panthera.nl!

 

Nicky en Darryl