Leuk, een nieuwe talkshow over Leiden met item over LEAD! - Leiden Noord

Leuk, een nieuwe talkshow over Leiden met item over LEAD!

Leuk, een nieuwe talkshow over Leiden met item over LEAD!

LEAD aan de orde na ongeveer 12 min. Ellen van Bueren (Hoogleraar Urban Development TU Delft) en Ianthe Mantingh (Zijdekwartier architecten) over hoogbouw in een stad als Leiden. Past dat? Waar moeten we rekening mee houden? Voor wie bouwen we en hoe en moeten we daar niet zorgvuldig(er) bij stilstaan.

Bericht Sleutelstad FM:

Bekijk nu de pilotaflevering van de nieuwe Leidse Talkshow ‘Studio Leiden’, opgenomen in studio SuMa201 in de Nieuwplaatz aan de Sumatrastraat.

Te gast in deze aflevering zijn Renée Merkx (directeur communicatie Universiteit Leiden) en Martina Vijver (Hoogleraar Ecotoxicologie) over de Universiteit Leiden die 444 jaar bestaat. Leeft dat een beetje onder de inwoners van de stad en wat doen ze daar aan?

Ellen van Bueren (Hoogleraar Urban Development TU Delft) en Ianthe Mantingh (Zijdekwartier architecten, Leiden) over hoogbouw in een stad als Leiden. Past dat? En waar moeten we allemaal rekening mee houden?

Henriëtte van der Linden (voorzitter Beelden in Leiden) over de rol van beeldende kunst in de stad en het belang van jong beeldhouwtalent.

De presentatie is in handen van Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok. Huisband: The Stream.