Inspreken! Spreek je uit over de toekomst van Leiden-Noord op 7 maart! - Leiden Noord

Inspreken! Spreek je uit over de toekomst van Leiden-Noord op 7 maart!

Inspreken! Spreek je uit over de toekomst van Leiden-Noord op 7 maart!

De gemeente Leiden heeft een plan gemaakt voor een deel van Leiden-Noord. Dat plan heet Park de Zwijger. Dit plan gaat veel gevolgen hebben voor Leiden-Noord.

Op dinsdag 7 maart 2023 organiseert de gemeente een inspraakavond in het Stadhuis. De avond begint om 20.00 uur. We kunnen dan allemaal zeggen wat we van de plannen vinden. Vinden we die goed? Of kunnen de plannen beter? Het is sowieso belangrijk dat we op 7 maart met veel mensen komen. Het is ook belangrijk dat veel mensen zich uitspreken. Daarvoor moet je je aanmelden. Dit kan door op deze link te klikken: https://formulieren.windinternet.nl/…/;jsessionid…

Het is voor de toekomst van Leiden-Noord erg belangrijk dat we duidelijk laten weten wat wij zelf vinden als wijk. De plannen van de gemeente staan hier (klik op deze link: https://doemee.leiden.nl/…/gebiedsvisie-park-de-zwijger-1 ).

Veel mensen in Leiden-Noord denken dat de plannen van de gemeente beter kunnen. Zij zijn met elkaar een burgerinitiatief gestart. Dit burgerinitiatief heet: Héél Noord, Eén Tuin.

De kritiek en verbeterpunten van het burgerinitiatief staan hier. https://947c0095-8e24-469e-9ae9-03638f355767.filesusr.com…

Doe mee + Kom ook! 7 maart 2023 om 19.30 uur verzamelen bij het Stadhuis. Start: 20.00 uur. Na afloop drinken we wat met elkaar.