Groen Dichterbij Leiden viert feest - Leiden Noord

Groen Dichterbij Leiden viert feest

Groen Dichterbij Leiden viert feest

Het Groen Dichterbij netwerk in Leiden vindt het tijd voor een feestje. Het netwerk bestaat nu al bijna 3 jaar en nog steeds komen er tientallen nieuwe en groene buurtinitiatieven bij. Gemeente Leiden heeft al met honderen mensen een convenant afgesloten over beheer van een stukje openbare ruimte en meestal is dit een mooi stukje groen. Groen Dichterbij is trots dat zij daar met het netwerk een rol in spelen. Dus: redenen genoeg voor een feestje.

Voor wie?

Groen Dichterbij viert dat graag met iedereen die zich op kleine of grote wijze inzet voor het vergroenen van Leiden. Ben jij een van die fantastische mensen die de stad vergroent, niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen die er komt? Dan ben je van harte welkom!

Wat gaan wij doen?

Samen worden er plannen voor de toekomst van Groen Dichterbij Leiden gemaakt. Je wordt uitgenodigd om je mening te delen over de toekomstige plannen van Groen Dichterbij via de praat-posters. Hoe zorgen wij er samen voor dat Leidse nieuwe en bestaande groene initiatiefnemers samen Leiden nog groener, socialer, mooier en duurzamer kunnen maken?

Waar?

Het feestje vindt plaats in de Merenwijk, waar de laatste jaren ongelooflijk veel groene én sociale initiatieven als paddenstoelen uit de grond gekomen zijn. Op de avond kun je kennismaken met initiatiefnemers uit de Merenwijk, maar natuurlijk ook met anderen.

Programma ‘ Wie groen doet, ontmoet’ 

– 18.30 Inloop en genieten van heerlijk eten van de Merenwijkse Powervaders

– 19.00 Welkom & Groen Dichterbij in Vogelvlucht door Marian Kathmann en Anne Marie van Dam

– 19.15 Initiatiefnemers van de Merenwijk on stage

– 20.15 Groen Intermezzo

– 20.30 Afsluiting en borrel

Laat je naast bovenstaand programma verrassen door: het Merenwijk spel, de Groen Dichterbij slideshow, de Inspiratie tafel, de IVN Groene Bakfiets dames en de Wanderen app (onder voorbehoud).

Praktische informatie

– Datum: 22 november

– Tijd: 18.30 – 21.00 uur

– Locatie: buurthuis op eigen wieken, Valkenpad 5, 2317 AN Leiden

– Aanmelden: klik hier.

 

Bron: IVN Natuur educatie