Geopend met een Corona-proof concept: het Theehuis-To-Go #supportyourlocal - Leiden Noord

Geopend met een Corona-proof concept: het Theehuis-To-Go #supportyourlocal

Geopend met een Corona-proof concept: het Theehuis-To-Go #supportyourlocal

Theehuis Noord in de anderhalve meter samenleving.

 

Het Theehuis in de Tuin van Noord is sinds een paar dagen weer open met een Corona-proof concept: Theehuis-To-Go. Zij bieden een beperkt assortiment broodjes, hapjes en frisdrank (geen alcohol), koffie en thee die mensen kunnen bestellen en meenemen. Het Theehuis zelf en het terras blijven gesloten (maar picknicken op het gras kan natuurlijk wel). Verkoop gaat via een ‘luik’ aan het terras zodat voldoende afstand tussen vrijwilligers en klanten van het Theehuis is gewaarborgd. Om klanten te helpen zijn niet meer dan twee vrijwilligers tegelijk in het gebouw aanwezig.

 

Haal je “zaterdagbakkie” bij het Theehuis en neem gelijk wat broodjes mee voor thuis. Zij hebben jullie steun nodig om het theehuis weer op de oude voet open te laten gaan #supportyourlocal.

 

Openingstijden: woensdag van 12:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag en zondag 11:00 uur tot 17:00 uur.

Heb je tijd, gelegenheid, zin om ons met een paar uur, een dagdeel, een dag, tijdelijk of voor langere tijd te helpen met het Theehuis-To-Go of kent u iemand in uw omgeving die daar belangstelling voor heeft?
Neem dan contact op met Vincent: telefoon 06 527 52 638 of Henk telefoon: 06 547 42 249. Aanmelden per Email kan via theehuisnoord@gmail.com
Als vrijwilligersvergoeding ontvang je € 5,- per uur.