De eerste Pitch Night van Awesome Foundation Leiden in 2019! - Leiden Noord

De eerste Pitch Night van Awesome Foundation Leiden in 2019!

De eerste Pitch Night van Awesome Foundation Leiden in 2019!

Op woensdag 30 januari organiseren wij onze zevende Pitch Night. Dit maal in Leiden-Noord! Tijdens deze avond maken vijf Leidse creatievelingen kans op €1.000,- om idee voor de stad te realiseren. Heb jij nou ook een gaaf idee om Leiden (nog) mooier, beter, leuker en awesomûûûrrrr te maken? Stuur je idee dan voor 21 januari in via: www.awesomeleiden.org

Ook als je geen idee instuurt is de Pitch Night een aanrader! Naast dat je veel inspiratie kan opdoen en er veel gelachen wordt is er in de pauze en tijdens de afsluitende borrel heerlijke muziek.

Waarom bestaat Awesome Leiden?
Wij houden van Leiden! Wij houden ook van mensen met coole ideeën! Met Awesome Foundation Leiden combineren we nou juist die twee. Iedereen die onze stad nóg mooier wil maken moet dat kunnen doen. Ongeacht leeftijd, geslacht en achtergrond.

Hoe werkt het?
Awesome Leiden geeft zes keer per jaar €1.000,- weg om jouw stoutste dromen voor Leiden te realiseren! Het idee mag gek zijn, eenmalig, permanent, heel erg mooi, in de binnenstad of juist buiten de singels zijn, zolang het maar realiseerbaar is met €1.000,- en het voor Leiden is. Het meest awesome idee krijgt van ons (twintig Leidse trustees) de beschikbaarheid over €1000,- cash, ons netwerk en onze kennis om jouw idee te realiseren.

Inloop: 19:30
Start: 20:00
Locatie: Het Gebouw in Leiden-Noord